alleen op de wereld

Alleen op de wereld

Dinsdag 4 maart                                                                                     gingen we naar de Multiwesp. we begonnen met even kort het verhaal (Alleen op de wereld) door te nemen. daarna moest je je voor te stellen maar dan als Remi. We moesten allemaal gaan staan en we gingen een Frans ,een Engels en een Nederlands loopje oefenen. We moesten weer gaan zitten en ze deed een melodie op. De eerste klonk een beetje Frans ,de tweede een beetje Nederlands en de derde was een beetje Engels. Als laatste gingen we met een groepje een stukje maken van Alleen op de wereld. we konden de stukjes niet presenteren omdat er geen tijd meer was. Het was heel leuk.

Vrijdag 7 maart

We gingen eerst een voor een met de juf mee. Je kreeg tien minuten. Je moest dan je stukje aan de juf laten zien en de puntjes op de i zetten. Toen iedereen was geweest gingen we ze presenteren aan de anderen kinderen. Er was ook iemand stadschouwburg. Zij was de jury samen met Mitzi. ze vonden alle stukjes heel goed

 

Maandag 10 maart

We gingen eerst met bus 32 er moest een groep wachten omdat het anders te vol werd. We moesten nog met tram 1 en we waren er. We mochten onze jassen in de Koninklijke foyer leggen. wij zaten op het linker balkon. Er waren nog veel meer scholen in de zaal. Remi werd door meerderen mensen gespeeld. Het verhaal: Remi woont bij moeder Barbarin.  Maar zijn ouders zijn zijn ouders niet. Op een dag zegt zijn vader: we verkopen hem. Een dag later is hij verkocht aan  Vitalis, een man met een baard, drie honden: Capi, zerbino en Dolce en een aapje en dat heet Jolicoeur. Met vitalis maakt hij een lange reis. als Vitalis word opgepakt door de politie komt Remi terecht bij Garafoli, een man van het kindertehuis. Maar dan ontmoet hij Mattia. Samen komen ze weg en gaan naar Mattia’s familie. Dan komt hij er achter dat het zijn echte familie is. We gingen onze jassen ophalen en naar buiten. We gingen met tram 1 en op het centraal station namen we een foto en we gingen met bus 32. Toen we er waren was het 15:20. Ik vond het een leuke voorstelling.

geschreven door Ronin

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *