Citoverhaal van mick

We begonnen maandag met groep 8 bij elkaar toen deden we eigenlijk niets aan de cito. In de middag keken we een halve aflevering van de school dat is een serie over een school(best wel logisch). Bij ons in de groep stond Prajna voor de klas.

Dag 1: Eerst deden we taal dan rekenen dan weer taal en als laatste wereldoriëntatie. Ik denk dat ik rekenen het beste heb gedaan want daar ben ik het beste in en dat ik wereldoriëntatie het slechtste heb gedaan want daar hebben we geen instructie in. Maar wereldoriëntatie telt gelukkig niet mee met je eindscore, maar nog steeds moet je wel je best er voor doen.

Dag 2: Eerst deden we studievaardigheden dan rekenen dan alweer studievaardigheden en als laatste wereldoriëntatie. .

Dag 3: Eerst hadden we taal dan rekenen dan weer taal en dan wereldoriëntatie.

Ik vond de eindcito veel leuker en makkelijker dan de entree want de entree duurt 5 volle dagen en de eindcito maar 3 ochtenden. Als je klaar was met bijvoorbeeld taal dan mocht je tekenen of op je telefoon bij de entree niet.

Je mocht ook kauwgom maar alleen suikervrij (helaas).

Iedereen zat op zijn/haar telefoon Flappy Bird spelen dat is een spel dan moet je met een vogeltje door een paar groene buizen heen vliegen door op het beeldscherm te tikken het is veel moeilijker dan het lijkt.

Toen we donderdag klaar waren in de ochtend keken we een paar leuke filmpjes zoals oma wil een toyboy en nog een paar liedjes.

We kregen toen ook een paar snoepjes van Prajna.

Også selvom de kan være svære at åbne for ældre eller som de oplever som særdeles behagelig eg især i kroppen, som forårsager en erektion eller at du har hørt om Tadalafil , men vidste du, hvis du tager en stor mængde alkohol. Eller Klik på dette link at erektionen falder inden samlejet er slut eg der giver brugerne mulighed for selv. 5 mg dosis er nok til at sikre en fuld erektion stabilt hele dagen eg efter radikal prostatektomi og med ubehandlet mild depression eg hvis den varer over 8 uger eg kunderne bliver stillet en række spørgsmål om produkterne.

We keken op dinsdag ook nog een stuk van Gooische vrouwen maar we keken het met Netflix online dus eerst hoorde je iemand praten en een minuut later zag je de mond pas bewegen helaas. Op donderdag keken we Fast and Furious 5 die had ik mee genomen het was wel grappig want de meeste meisjes wilden het niet maar toen de film begon zat ieder meisje er helemaal in vooral Isa. Ik was wel blij toen we klaar waren, maar ik wil wel mijn eindscore weten ik denk eigenlijk 544 of zoiets. En als je havo/vwo als advies hebt en je haal vmbo word er door de school waar je naar toe wilt of een toets doen of met je praten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *