Day a week school

Hallo, wij zijn Venne en Iris en wij vertellen over de DWS (Day a Week School). Wij vertellen hier over omdat wij zelf op de DWS zitten.

Waarom is er DWS? 

De DWS bestaat omdat kinderen zijn die hun werk heel vaak snel al af hebben. Als er geen DWS was dan zouden we alleen maar makkelijke dingen doen, maar als we een keer dan iets moeilijks moesten doen zouden denken: dit is moeilijk, daar begin ik niet aan!!! Nou, daarom is er DWS. 

 De vakken van de DWS

Op de DWS heb je verschillende vakken: Wiskunde (getalstelsels enz.), Scheikunde (proefjes enz.), Taal (je hoort het al dan doen we taal.), Ontwerpen (dingen ontwerpen Bijv. Een smartiedoosje.), Creatief denken (wat kun je doen met een kleerhanger behalve kleren ophangen?), Huiswerk (je krijgt namelijk elke week huiswerk mee.), en tenslotte Losse opdrachten (concentratie oefeningen enz.)

Raadsels

Op de DWS doen raadsels. Niet van de makkelijke maar van die echte instinkers. Een vrouw wordt doodgeschoten op de 5de  verdieping van de flat van haar vriend. Wat klopt er niet? Of: wat is gevaarlijk: 1 tijger met een geweer, wat is gevaarlijker: 2 tijgers met een geweer wat is het gevaarlijkst? ………………

Antwoord vraag 1: het hart. Antwoord vraag 2: 2 tijgers met een geweer die ook nog gaan schieten!

De kinderen

Er zijn niet alleen maar kinderen van het Wespennest op de DWS. De enige kinderen van onze school zijn: Wij, Jiske, Zoë, Tobey, en Luca. De andere komen van andere scholen. 

Doei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *