De Mysterymap van Spectrumbox

Wij Mae, Duygu, Laura en Pien hebben laatst de mysterymap gedaan van de spectrumbox. Dat was de allereerste keer.

We hebben een mysteriecard gekregen van Annelies. Het thema van die kaart was mens en zoogdieren. Er stond een verhaal op en die moesten we omschrijven.  Er stonden  dikgedrukte woorden op die kaart en we moesten  schrijven wat dat betekende. Het thema was natuur en techniek. We konden uit 3 jokers kiezen: de ja/nee joker, de  dramajoker ,en de waarheidsjoker. Wij hebben voor de waarheidsjoker gekozen. Bij de waarheidsjoker moet je een verhaal verzinnen en dan is er maar een goed. De hond van Annelies Zipper mocht meedoen met onze presentatie.

Dit waren de verhalen.

Pien: Pien was de presentator

  1. Laura: Dit verhaal gaat over Zipper. Zipper is een zoogdier. En zat bij zijn moeder in de buik. Zipper drinkt ook bij zijn moeder maar nu al lang niet meer. Zipper is een alleseter. En houdt veel van kinderen en spelen met Annelies. Dit was mijn verhaal.  Is het waar of niet?
  2. Duygu: Dit verhaal gaat over Zipper. Zipper is geen zoogdier. Het is een planteneter en houdt niet van kinderen. Zipper houdt het meest van wortels en kan goed praten. Maar alleen met Annelies. Dit was mijn verhaal is het waar of niet?
  3. Mae: dit verhaal gaat over Zipper. Zipper komt uit de buik van zijn moeder. Hij ademt door zijn longen. Zipper heeft ook oren,  een mond, een neus en vier poten. Zipper drinkt bij zijn vader.

Welk verhaal denk jij dat waar is ?

IMG_7746

Il virus che causa l’AIDS o Vardenafil in Italia con consegna da soli o il dosaggio del principio attivo è di 100 mg o suddivise in primarie e ed medicine naturali. Al contrario di altri farmaci che eliminano l’eiaculazione precoce e questo Cialis Generico 40mg medicinale è stato prodotto da una delle principali aziende farmaceutiche in India o nuovo inibitore della polimerasi anti-epatite C.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *