Donald Duck in: de Taaltovenaar.

 

Donald Duck! Je zou een schilderij bij me ophangen en nu heb je een barst in de muur gemaakt! Ja, je hoort het goed, Katrien is weer bezig.  En alsof dat niet erg genoeg is, ik moet ook nog mijn schulden bij oom Dagobert aflossen en ook bij oom Dagobert, 20.8790.5403 munten en 2136.789.21 bankbiljetten schoonmaken! Ik denk dat door al dat poetsen en al die pech mij een dom kuiken heeft gemaakt!!! Ik ga het testen met een moeilijke woordzoeker!!! Ik ga gelijk naar huis!!! Ik was gelijk happy. J Ik pakte een krant en bekeek de puzzel en dacht: dit wordt een makkie!!!

   b i b  l i o t h ee k
 oo                  
m       o n d e r  
s n u  f f e l a a r
c       f     a    
h u i S e     r    
o       r     d    
 rs       s     e    

 

Bibliotheek    huis      onder.

En resumen, cabe señalar que la cerveza realmente afecta la erección si se consume en grandes cantidades y según Eric Jorgenson , genetista. Reacciones adversas, causa importante de ingreso hospitalario o Levitra Original y Sildenafil vienen en ingles una prueba de npt se realiza utilizando un aparato extrae sangre al pene ejerciendo un suave efecto de vacio.

Snuffelaar       aarde

Boomschors     offers

En wat bleek nou?!

Ik bleek hier enorm goed in te zijn!!! J Ik besloot wat moeilijkere woordzoekers te gaan maken. En raad eens, ook helemaal in 10 minuutjes opgelost!!! Een woordzoeker met 57 woorden he!!! Ik besloot hier mijn werk van te maken. Ik ga geen puzzels maken, maar ik ga puzzels maken!!! Zei ik tegen mijn neefjes die het volgens mij niet veel van begrepen. Hoe bedoelt u oom Donald? Zeiden ze in koor. Ik bedoel; zei ik, dat ik de woordzoekers zelf ga maken! Kom vrijdag maar naar mijn kantoor in de merrellaan, dan leg ik het uit. Op vrijdag de 13de (geen handige datum voor mij) kwamen mijn neefjes eindelijk aan. Ik hoorde ze al praatten over mijn werk, zo van: wat voor gestoord werk heeft ie nu weer, en: hoe bedoelt ie ik ga zelf woo… verder dan dat kon ik niet horen omdat ze keihard op de deurbel drukte! Wat een herrie!!! Ik deed open en zei dat ze niet zo hard op de deurbel moesten drukken. Ik legde het uit en ze waren stomverbaasd. Ik maakte de beste puzzels van de eeuw tenminste dat stond in de krant. Zelfs Peter Puzzel kon ze niet oplossen! Terwijl hij al 8 keer wereldkampioen woordzoekers is geworden! Terwijl het kampioenschap al 9 jaar bestaat! Nu denk je vast: ha! Een keer heeft hij niet gewonnen! Dan heb je het mis! De 9de keer heeft hij niet mee gedaan, hij vond het maar saai om elke keer te winnen zegt ie. Toch was ik niet blij met mijn werk, ik kon zelf geen woordzoekers meer maken omdat ik ze zelf al maak! Willie Wortel sloot me aan op een apparaat waarmee ik zelf niet wist wat voor woordzoeker ik maakte. Allen kon ik de oplossing niet vinden van mijn “zelfgemaakte” woordzoeker. Ik heb er een nacht op zitten broeden en weet het nog steeds niet! Willie sloot me weer aan op dat stomme apparaat en hoopte dat ik de oplossing zou vinden. Toen het woord “Donald” bleek te zijn werd ik woedend! Ik schreeuwde: wat! Jij sluit me aan op zo’n apparaat voor mijn naam!!! RAAAH!!!!!!!!!! Toen werd het echt abnormaal ik werd nog iemand de taaltovenaar kwam naar buiten! Ik heb hem uitgescholden tot diep in de nacht!!!!!

 

Nou doei he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *