Raar Kasteel

Eilan Donan kasteel in de Schotse Hooglanden, een van de meest beroemde Schotse kastelen, bekend uit verschillende films Stockfoto - 4127474

1.TE KOOP

Op een dag in september 2020 stond er in eens in een afgelegen dorpje een kasteel  het was een heel raar kasteel de wetenschapers die er soms waren gingen er soms in. Er kwamen maar zelden mensen weer uit. Toen een paar jaar later in 2024 stond het kasteel te koop dus er kwamen mensen kijken maar alweer kwamen er maar weinig mensen terug naar hun eigen huis even later kwamen er 3 dieren naar het kasteel 1 daarvan was een cheeta de andere is een panter  en de laatste is een koala beer. De dieren heten Mike, Yergush en Floris even later kwam er nog een dier het was een tijger die heten Frank. Ze werden dikke vrienden. In 2028 stond het huis weer te koop. Er kwamen weer mensen kijken maar dit keer was het anders dit kwamen alle menen weer terug behalve 15 weten schapers

Die bleven daar een paar nachten slapen er kwam er maar 1 terug de rest die was verdwenen in een luik beweerde de wetenschaper  maar dat was niet zo wand er kwamen ook journalisten naar het kasteel die bleven daar ook een paar nachten slapen maar ze gingen niet slapen ze gingen op onderzoek uit. ’s Nachts in het kasteel tussen 1uur en 2uur ’s nachts gingen ze lopen en het kasteel in .Een verdween gelijk maar de andere 2  bleven verder  lopen en even later verdween er nog een de camera man die bleef alleen nog over maar dat vond hij zelf best raar wand hij kon alles filmen dus hoe zo ik vroeg de camera man zich af wil het kasteel soms dat zijn geheim word onthuld? De volgende ochtend kwam de camera man naar buiten en een jaar later werd het kasteel verkocht.

2.Verkocht

Op 18 December 2036was het kasteel helemaal klaar met de restoratie. En een paar maanden later in 2035 12 januari ging het gezin het kasteel . maar ze schrokken van al de dieren  in het huis.

Maar de dieren schrokken ook van hun.

Dus de dieren vielen de twee volwassenen  aan. Maar de volwassenen waren de sterkste vrouw en man ter wereld dus de dieren waren kans loos. Dus er werd hard gevochten dagen en nachten  lang en de winnaars  waren ……………………… de dieren en de sterkste vrouw en man er kwam geen winnaar en het gezin vond de dieren erg aardig  dus de wilde dieren van het kasteel werden tamme huisdieren.

3.Geesten

In 2036 kwam het gezin net terug van het zieken huis wand. De vrouw was een paar dagen geleden bevalen van een baby hij hete super Willy wand het was een speciale baby wand hij heeft super krachten.  En gaf de dieren ook super krachten. Dus de dieren konden ook heel snel vliegen enzovoort. Maar een van de dieren kan ook geesten zien. En zag er heel veel.

Word vervolgd

schrijver:Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *