Sumeyya’s verjaardag

IMG_20140111_160917

Donderdag 9 januari was ik jarig. Toen ik wakker werd moest ik van me nichtje naar de woonkamer. Toen ik de deur open deed zag ik mijn moeder achter de deur verschijnen. Ik zag een enorme doos. Ik moest in het donker het pakket uit pakken. Toen ik naar de gang ging zag ik skeelers. Ze waren zwart en een klein beetje paars. Ze waren vet coool!

M’n moeder zei dat ik naar de bank moest. Het was nog steeds donker en ik hoorde m’n neefje. Hij had een pakket in zijn hand: het was make-up. Dat vond ik een klein beetje leuk. M’n neefje zei dat ik naar de keuken moest. Ik was dus in  de keuken en ik zag m’n zus met een hele mooie fiets (het licht was intussen aan). Hij was zwart met roze. En trouwens ik ben 11 geworden.

Op zaterdag vierde ik nog een keer m’n verjaardag. Het was heel gezellig. Ik dacht dat het minder druk zou zijn maar het was heel erg druk (bijna 13 of 14 mensen). Het was een kinderfeestje. Ik kreeg hele leuke dingen bijvoorbeeld: sieraden, een doosje waar je je make-up in kan zetten, deo, parfum, nagellak, t-shirts, schoenen en nog veel meer dingen.

Ik vond het heel leuk om over mijn verjaardag te vertellen.

Doeiii,

groetjes Sumeyya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *